Compania FEVA INTERNATIONAL este specializată în realizarea şi comercializarea de tâmplărie de aluminiu import Grecia şi tâmplărie PVC import Germania. Geamul termopan folosit în producţie este de diferite tipuri şi culori, sticla fiind import Ungaria.

Tâmplăria include ferestre, uşi, pereţi cortină, luminatoare, copertine metalice acoperite cu policarbonat celular. De asemenea fabricăm uşi glisante manuale sau automate cu fotocelulă.

faţadă realizată de FEVA

Procesul de producţie se desfăşoară într-o hală proprie, având o suprafaţă de 760 mp. Hala este dotată cu maşini ultramoderne şi toate utilităţile necesare. Cele două linii de producţie pentru aluminiu şi PVC sunt dotate cu maşini cu comandă numerică. Acestea sunt deservite de o echipă de 40 de persoane cu înaltă calificare în domeniu.

Transportul tâmplăriei se face cu autovechicule din parcul auto propriu şi se montează de către echipe specializate. Pregătirea profesională a echipei este foarte bună, ei fiind instruiţi şi specializaţi la FEVA kft. Budapesta.

Calitatea produselor şi serviciilor sunt obiective pentru întregul personal din compania noastră. Mediul de lucru creat încurajează angajaţii să-şi îmbunătăţească permanent performanţele în domeniul în care lucrează.

Din acest motiv am implementat managementul sistemului calităţii în concordanţă cu standardul ISO 9001:2000, care îmbunătăţeşte capacităţiile firmei noastre de a fabrica produse de calitate şi creează încredere între parteneri şi clienţi.

FEVA INTERNATIONAL în ultimii ani şi-a extins activitatea şi în străinătate, precum Ungaria, Germania, Spania.