Placări cu aluminiu compozit

Plăcile compozite din aluminiu - sunt special concepute pentru proiecte de placări de clădiri sau de design exterior ori interior.

Este un material compozit cu două feţe de aluminiu de 0.5 mm grosime şi un miez de polietilenă nontoxic, fabricat prin laminare la cald şi presiune, proces prin care se obţine o planeitate perfectă a suprafeţei şi un raport excelent între greutate şi rezistenţă.

Gama de aplicaţii a panourilor compozite din aluminiu este foarte variată, se utilizează pentru: faţade, pereţi cortină, acoperişuri, tavane, placări scări şi stâlpi, pereţi de antifonare, placarea pereţilor, margini de acoperiş, faţade de magazine, design interior etc.

Pereţi-cortină şi luminatoare

Pereţii-cortină reprezintă o modalitate facilă de a „îmbrăca” o construcţie. Timpul de execuţie a lucrării este scurtă, iar întreţinerea acestora este relativ ieftină şi uşoară.

De asemenea, nu trebuie să uităm că sistemele de pereţi-cortină pot fi folosite şi pentru închiderea unor spaţii interioare, precum şi pentru construcţia de luminatoare autoportante sau aplicate pe structuri diverse: oţel, beton etc.